Descobreix FisioBisaura

FisioBisaura és més que un centre de fisioteràpia, és un espai de salut on podràs posar-te a les mans de professionals qualificats per tal de tractar lesions, millorar la teva salut o millorar el teu rendiment esportiu. El moviment, l’exercici i els hàbits de vida són primordials per aconseguir i mantenir un bon estat de salut i per això, a FisioBisaura treballem implicant al pacient en la recuperació i prevenció, amb exercicis personalitzats per cada cas i ajustant els nostres hàbits per aconseguir una millora en tots els aspectes que repercuteixen en la salut.

FisioBisaura t’oferim serveis de fisioteràpia, podologia, psicologia i coaching esportiu i return-to-play. I si necessiteu assessorament en esport i salut t’ajudarem, fem visites presencials o bé on-line. Tu planteges els teus objectius, nosaltres t’ajudem a aconseguir-los.

El nostre equip

A FisioBisaura trobaràs professionals independents del món de la salut que treballem per donar-te el millor servei. Et presentem el nostre equip:

Eduard Mercader

Fisioterapeuta col·legiat 4051 – CEO de FisioBisaura

Fisioterapeuta, especialista en psiconeuroimmunologia clínica (PNI) i amb diferents formacions continuades i de postgrau. Centra el treball en valoracions mecàniques, prevenció de lesions i realització d’exercicis a nivell preventiu, readaptació i return-to-play. Tractaments globals on s’inclouen tècniques de teràpia manual, educació per millorar la mecànica i prevenir moviments lesius, exercici físic, tot això amb una visió global i integradora. Engega FisioBisaura l’any 2004 i actualment porta diferents projectes com a professional autònom, sempre relacionat amb l’exercici físic i la salut.

Núria Pujals

Fisioterapeuta col·legiada 6357

Fisioterapeuta, especialista en acupuntura relacionada a l’aparell locomotor, amb diferent formació continuada en l’àmbit del dolor miofascial. Centra els tractaments buscant l’orígen, donant pautes i consells per millorar les disfuncions i aplicant diferents tècniques miofascials i buscant la seva rel·lació a nivell emocional i visceral. És fisioterapeuta des de l’any 2006 i co·labora en diferents centres de fisioteràpia.

Oriol Teixidó

Fisioterapeuta col·legiat 14237

Fisioterapeuta des de l’any 2019, amb diferent formació específica del dolor i tendinopaties. Centra el seu tractament amb una valoració global per orientar el tractament, pactar objectius amb la persona per tal de fer una intervenció adaptada a la seva demanda, utilització de tècniques de teràpia manual i exercici físic adaptades a cada cas per aconseguir harmonia entre la ment i el cos. Combina el treball en centres de fisioteràpia dins l’àmbit privat amb entitats esportives.

Irma Matavacas

Psicòloga col·legiada 27446

Graduada en Psicologia de la Salut i màster en Actualització en la intervenció psicològica i salut mental. Ha col·laborat en varis grups de recerca de la Universitat de Barcelona així com en una tesi doctoral. Després del seu pas en el sector docent va començar a treballar en l’àmbit de salut mental i poc a poc va anar centrant el seu treball de forma més específica en la psicologia infantil i juvenil. Actualment ha engegat el seu propi projecte dins el món de la Psicologia infantil i juvenil i dona servei de forma regular a FisioBisaura.

Laia Sors

Podòloga col·legiada 2024

Podòloga i actualment cursant el grau de fisioteràpia. Màster en podologia esportiva i amb diferents formacions continuades. Centra el treball de diagnòstic i tractament en estudis biomecànics de la marxa, podologia esportiva, realització de plantilles, cures i tractaments i prevenció de lesions i alteracions en les que el peu hi està implicat. Ha tingut reconeixament en forma de publicació d’una revisió sistemàtica sobre els esquinços de turmell. Actualment està col·laborant en diferents centres de fisioteràpia i salut.


T’ajudem?